Klantenservice 010-4760630

Filter

close
0
Onbeperkt
lijmloos
Lijmloze bordenhanger

1. Selecteer de juiste lijmloze bordenhanger
onzichtbare bordenhanger
De lijmloze hanger is gemaakt van canvas met een speciale oplosbare lijm. De hanger is te gebruiken voor porselein, glas of keramische voorwerpen. Het grote voordeel van het gebruik van lijm is dat het oplosbaar is en het voorwerp niet beschadigd, ook niet wanneer je de lijm verwijdert. Lijmloze hangers zijn verkrijgbaar in vijf maten. Je kunt het beste een maat kiezen op basis van de diameter en het gewicht van het voorwerp.

De vijf maten zijn:
diameter tot 10 cm en 500 gram – lijmloze bordenhanger Ø 10 cm
diameter tot 15 cm en 1000 gram – lijmloze bordenhanger Ø 15 cm
diameter tot 20 cm en 1500 gram – lijmloze bordenhanger Ø 20 cm
diameter tot 28 cm en 2500 gram – lijmloze bordenhanger Ø 28 cm
diameter vanaf 30 cm en tot 3000 gram – lijmloze bordenhanger Ø 30 cm

2. Schoonmaken
Reinig het bord grondig met warm water en zeep, droog het vervolgens met een schone theedoek. Door vuil of olie op de achterkant van het bord, bestaat de kans dat de lijm minder goed plakt aan het bord. Mogelijk helpt het gebruik van een schuurspons om de achterzijde van het bord schoon te maken, daar waar je de lijmloze hanger wilt plakken.

3. Bevochtig de kleefzijde
Dip uw vingertoppen in het water en wrijf vervolgens met uw vinger op de klevende kant van de hanger. Wacht een aantal (3 tot 7) minuten totdat de kleefzijde plakt.

4. Opplakken
Let goed op wat de bovenkant is van het voorwerp. Plak de lijmloze hanger aan de achterkant van het bord, met de hanger aan de bovenkant. Druk de bordenhanger goed aan. Laat de lijm een nacht drogen voordat je het bord ophangt. Test de lijm door voorzichtig aan de hanger te trekken, wanneer de lijm los begint te laten is de verbinding nog niet sterk genoeg. Wanneer de lijmloze hanger goed vast blijft zitten kun je het bord ophangen.

5. Bord ophangen
Plaats het bord tegen de muur en zet het potlood tegen de bovenkant van het bord en markeer een punt. Meet de afstand van de bovenkant van het bord naar de hanger. Haal deze afstand van het gemarkeerde punt af en markeer dit nieuwe punt. Plaats een spijker of schroef op de positie van het tweede markeerpunt. Let op dat de spijker of schroef niet volledig in de muur is bevestigd, zorg ervoor dat er genoeg ruimte over blijft om het bord op te hangen. Hang vervolgens het bord op.
 


 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Lijstenmakerij Ophangsystemen voor schilderijen
Lijstenmakerij - Schilderij ophangsystemen

© bordenhangers.nl - borden ophangen - onderdeel van het netwerk van AHB / art3000 010-476 0630
Andere sites van AHB: ophangsystemen eu - online lijstenmakerij - fotolijsten wissellijsten - tekoop.org - fotowandsysteem
Typefouten en tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden